Gestioneaza interfonul cu ajutorul telefonului mobil

Traieste inteligent

Nuki Opener este soluția moderna si inteligentă pentru interfonul dvs. existent și vă permite să îl controlați prin intermediul unei aplicații – bineînțeles, și atunci când sunteți în mișcare!

Acces si fara smartphone

Prin apăsarea butonului de pe Nuki Opener, activați o perioadă prestabilită în care ușa de la stradă poate fi deschisă prin simpla atingere a soneriei – complet fără a utiliza un smartphone.

Sursa de alimentare independenta

Nuki Opener funcționează cu ajutorul a patru baterii AAA; nu se consumă energie de la sistemul clădirii. Acest lucru previne furtul de energie electrică și, de asemenea, puteți instala Nuki Opener fără aprobarea proprietarului.

Interfonul tau inteligent

Nuki Opener transformă interfonul dvs. existent într-un deschizător de ușă inteligent. A fost conceput pentru instalarea de tip DIY în locuința dvs. Împreună cu Încuietoarea inteligentă Nuki, sistemul de acces cuprinzător permite accesul complet fără cheie, de la drum până în sufragerie.

Specificatii Nuki Opener

Deschide usa cu aplicatia

Pur și simplu glisați sau atingeți o dată în aplicația Nuki. În combinație cu Nuki Bridge, puteți deschide în mod convenabil ușa principală de intrare în blocul dvs. de la distanță pentru prietenii dvs.

Suna pentru a deschide

Cu funcția Ring to Open, soneria sistemului de interfon este activată imediat ce cineva sună la ușa de intrare principală a blocului dvs. de apartamente. Smartphone-ul dvs. este recunoscut imediat ce vă aflați în apropiere.

Stoparea soneriei

În aplicația Nuki puteți specifica faptul că deschizătorul suprimă anumite acțiuni ale semnalului de sonerie de îndată ce cineva sună la ușă.

Modul continuu

Activați modul continuu pentru ca Nuki Opener să deschidă întotdeauna imediat ușa principală de la intrare dacă cineva sună la sonerie. Puteți activa această funcție în orice moment prin apăsarea unui buton în aplicația Nuki.

Urmareste toate specificatiile Nuki Opener in acest scurt video

Acces inteligent din strada in apartament

Controlați-vă interfonul cu ajutorul deschizătorului Nuki și deschideți ușa de la intrarea principală a blocului dvs. de apartamente. Împreună cu Nuki Smart Lock puteți scăpa de toate cheile din viața dumneavoastră.

Ați comandat un pachet, dar nu puteți accepta livrarea? Cu Nuki Opener și Nuki Bridge puteți deschide de la distanță ușa principală de intrare, direct de la birou – sau de pe plajă. Persoana care face livrarea vă poate lăsa în mod convenabil coletul în fața ușii apartamentului.

Nuki Opener este partenerul perfect pentru gazde, care nu mai trebuie să petreacă mult timp înmânând cheile de la apartamentele de vacanță datorită acestui dispozitiv. Oaspeții se pot caza singuri în orice moment, iar dvs. puteți pur și simplu să stați liniștiți și să vă relaxați.

Inca nu esti convins de utilitatea produselor Nuki?
Vezi cum functioneaza

Intrebari frecvente

Pot sa instalez singur Nuki Opener?

La fel ca toate produsele Nuki, dispozitivul de deschidere este proiectat pentru autoinstalare. Pentru instrucțiuni detaliate despre cum să instalați și să configurați Opener-ul, accesați aplicația Nuki. Materialul de instalare necesar este inclus în livrare. Tensiunea de ieșire a sistemului de interfonie este în gama joasă, astfel încât instalarea sistemului nu este periculoasă. Dacă sunteți încă reticent în ceea ce privește instalarea Opener de unul singur, pur și simplu apelati la un specialist.

Cum este alimentat Nuki Opener?

Dispozitivul de deschidere funcționează cu ajutorul a patru baterii AAA; nu se consumă energie de la sistemul clădirii și se asigură întotdeauna o sursă de alimentare stabilă. Acest lucru previne consumul de energie electrică și, de asemenea, puteți instala Nuki Opener la domiciliul dvs. fără aprobarea proprietarului.

De ce este nevoie si de Bridge pentru functionarea Nuki Opener?

Dispozitivul de deschidere comunică prin Bluetooth (BLE). Cu toate acestea, deoarece o conexiune Bluetooth între apartamentul dvs. și ușa de la intrare a clădirii nu este de obicei suficient de stabilă, sau pentru că s-ar putea să nu existe deloc o conexiune, vă recomandăm să folosiți deschizătorul exclusiv împreună cu Nuki Bridge, care este conectată la Wi-Fi. În plus, puteți utiliza Nuki Bridge și pentru a deschide de la distanță ușa de la intrare a clădirii dumneavoastră.

Nuki Opener este compatibil cu Nuki Keypad?

Toate produsele Nuki au fost concepute pentru a fi compatibile între ele. Acest lucru înseamnă că deschizătorul Nuki este compatibil cu tastatura și telecomanda și pot fi conectate cu ajutorul aplicației Nuki. Din cauza limitărilor fizice ale Bluetooth și a distanței adesea mai mari dintre ușa de intrare și interfon, din păcate, nu putem totuși garanta o funcționare corecta.

Pot folosi Nuki Opener pentru a deschide usa garajului?

În principiu, deschizătorul poate fi utilizat pentru a controla practic orice ușă. În timpul procesului de configurare cu ajutorul aplicației Nuki, aveți posibilitatea de a selecta și alte uși (de exemplu, garaj, poartă de grădină, întrerupător), pe lângă sistemele de interfonie convenționale. În aplicație veți găsi instrucțiuni clare despre cum să conectați Opener la orice întrerupător.