Incuietoare electronica cu acces de la distanta

WiFi integrat

Nuki Smart Lock Pro 3.0 este echipat cu modul wifi ce permite controlul de la distanta

Power Pack inclus

Nuki Smart lock Pro vine cu bateria reincarcabila Power Pack inclusa

2 culori

Incuietoarea inteligenta Nuki Smart Lock Pro este disonibila in 2 culori: alb si negru

Nuki Smart Lock Pro 4.0

Nuki 4.0 transforma telefonul tau intr-o cheie inteligenta.
Iti deschide usa cand ajungi acasa
si o incuie atunci cand pleci.

Simplitate si eleganta pentru un confort maxim

Design elegant Nuki Smart Lock 4.0, de catre EOOS, cu Wi-Fi integrat si Power Pack pentru o viata mai lunga

Wi-Fi integrat

Controleaza incuietoarea de la distanta si permite acces securizat din aplicatia Nuki.

Power Pack

Nuki Smart Lock Pro include Power Pack pentru o durata de viata mai lunga a bateriei (reincarcabila).

Apple HomeKit

Nuki Smart Lock 4.0 poate fi acum controlat de Siri.

Buton Smart Lock

pentru incuierea si descuierea motorizata si pentru activarea functiei Lock ‘n’ Go (Incuie si pleaca)

Bluetooth 5.0

pentru comunicarea cu dispozitivele autorizate

Nuca de aluminiu

pentru o rotire manuala optima a incuietorii.

Inel LED color

Indica starea usii (incuiata/descuiata), baterie slaba sau eventuale erori

Amazon Alexa si Google Assistant

Compatibil cu Alexa si Google Assistant. Necesita Nuki Bridge.

Matter

Integrare cu alte dispozitive smarthome

Nuki App

Incuie si descuie

Incuie si descuie usa cu o singura atingere – de pe smartphone sau de pe smartwatch

Auto Unlock

Cu functia Auto Unlock activata, Nuki recunoaste telefonul tau fara macar sa-l atingi si descuie usa automat atunci cand ajungi acasa

Lock ‘n’ Go

Daca doresti ca Nuki sa incuie usa la cateva secunde dupa ce ai plecat de acasa trebuie doar sa activezi functia Lock ‘n’ Go de pe smartphone sau prin apasarea butonului Nuki Smart Lock

Control acces

Gestioneaza accesul pentru membrii familiei, prieteni, oaspeti sau bona, in regim permanent, regulat sau pentru un singur eveniment

Jurnal activitati

Prin activarea jurnalului de activitati ai acces la lista completa a celor care au incuiat sau descuiat usa

Integrare Smartwatch

Incuie si descuie usa din incheietura mainii.

Aplicatia Nuki este disponibila pentru Apple Watch si Android Smartwatches, (Wear OS) precum Garmin Watch, Galaxy Watch ( Tizen OS) si Huawei Watch (Harmony OS).

 

Descopera avantajele Nuki

Nuki poate fi instalat cu usurinta pe butucul usii tale in interiorul locuintei. In functie de inaltimea cilindrului, Nuki Smart Lock poate fi fixat sau lipit pe acesta. Cheia din cilindru va fi actionata de Nuki, de indata ce ai terminat de configurat Nuki in aplicatie.
 

Gestioneaza interfonul cu Nuki Opener
Citeste

Intrebari frecvente

Cat de sigur este Nuki Smart Lock?

Nuki utilizează mecanisme de criptare de ultimă generație, utilizate în mod obișnuit în serviciile bancare online. Toate comunicațiile cu Smart Lock sunt protejate prin criptare end-to-end. De asemenea, Smart Lock este inspectat și certificat în mod regulat de institute de securitate independente. În 2021, Nuki Smart Lock a fost din nou certificat de AV-TEST ca fiind un produs sigur pentru case inteligente.

Nuki Smart Lock se potriveste usii mele?

Cu ajutorul uneltei de verificare a compatibilitatii, puteți afla dacă încuietoarea dvs. se potriveste cu Nuki. Fixați sau lipiți Smart Lock pe cilindrul existent pe partea interioară a ușii. Acest lucru înseamnă că ambele variante pot fi îndepărtate fără a lăsa urme, ceea ce le face ideale  si pentru chiriași.

Deoarece Smart Lock este montat pe interiorul usii, nimeni din exterior nu își poate da seama că folosiți o încuietoare electronică pentru ușă. Folosirea unei încuietoare inteligente nu afectează acoperirea asigurarii.

Ce fac daca nu am telefon sau daca nu mai am baterie la telefon?

Dacă sunteți plecat și nu aveți smartphone-ul la dvs., există și alte modalități de a vă descuia ușa:
Dacă încuietoarea ușii dvs. are o funcție de urgență, puteți folosi pur și simplu cheia mecanică existentă.
Puteți cere unei alte persoane cu permisiune de acces să deschidă ușa pentru dvs. Dacă aveți un Nuki Smart Lock 4.0 Pro sau un Nuki Bridge pentru Nuki Smart Lock 4.0, acesta va funcționa și de la distanță.
Nuki Keypad sau Nuki Fob vă oferă o alternativă perfectă pentru a vă deschide ușa de la intrare rapid, ușor și fără un smartphone sau o cheie fizică.

Ce se intampla daca se termina bateriile sau daca Power Pack-ul Nuki se descarca?

Atunci când nivelul bateriei ajunge la aproximativ 20%, Nuki vă va informa prin intermediul aplicației Nuki și direct pe Smart Lock că bateriile sau acumulatorul sunt pe sfârșite. Acest lucru vă oferă suficient timp pentru a schimba bateriile sau pentru a încărca Power Pack-ul Nuki. Puteți găsi mai multe informații despre baterii, Power Pack -ul reîncărcabil și nivelul bateriei aici (limba engleza).

Puteți totusi să încuiați ușa din exterior cu cheia, daca cilindrul dvs. are o funcție de urgență sau de prioritate. Acest lucru înseamnă că puteți incuia ușa din exterior chiar dacă o cheie este introdusă în încuietoare din interior.

Care sunt diferentele intre Smart Lock 3.0 si 3.0 Pro

Nuki Smart Lock 3.0 este o încuietoare inteligentă pentru accesul fără cheie la casa dvs. La fel ca toate încuietorile noastre inteligente Nuki Smart Lock, care au fost verificate și testate, este ușor de montat, este compatibil cu Nuki Bridge și este furnizat cu 4 baterii AA. Nuki Smart Lock 3.0 este disponibil în culoarea albă.

Nuki Smart Lock 3.0 Pro preia tot ceea ce vă place deja la Nuki și îl face și mai bun. Mai inteligent, mai convenabil, mai puternic.
Wi-Fi integrat: Nuki Smart Lock 3.0 Pro este echipat cu un modul Wi-Fi încorporat. Acest lucru înseamnă că nu mai aveți nevoie de un Nuki Bridge pentru a-l controla de la distanță.
Mai multă putere pentru Smart Lock-ul tău: Încuietoarea inteligentă pentru ușă vine acum cu Nuki Power Pack inclus ca standard – pentru mai multă putere.
Design elegant în două culori: Elegantul Smart Lock 3.0 Pro cu inel din aluminiu este acum disponibil în culorile alb și negru.

Modulul Wi-Fi este compatibil cu toate integrarile?

Da, dar nu acceptă Bridge API. Dacă eveti nevoie de Bridge API, trebuie să conectați Smart Lock 3.0 Pro la un Nuki Bridge.

Ce este Matter?

Matter este un nou standard universal care facilitează și simplifică integrarea dispozitivelor de la diverși producători într-o casă inteligentă. Scopul Matter este de a conecta dispozitivele pentru case inteligente indiferent de producător și pe diferite platforme. Afla mai multe aici (limba engleza)

Ce aduce nou a 4-a generatie Nuki Smart Lock?

Smart Lock și Smart Lock Pro (a 4-a generație) utilizează forma, culorile și forma consacrate ale Smart Lock 3.0, dar vin cu un nou software și câteva îmbunătățiri. Acest lucru permite suportul Matter și are ca rezultat o durată de viață a bateriei îmbunătățită (în medie + 30%). Smart Lock Pro (a 4-a generație) este, de asemenea, echipat cu un nou Power Pack cu tehnologie îmbunătățită pentru o durată de viață și mai mare a bateriei. (În plus, accesul de la distanță prin Thread va fi disponibil la începutul anului 2024).