Gestioneaza incuietoarea ta inteligenta de pe internet

Control de la distanta

Descuie usa instalatorului, bonei sau curierului, chiar daca nu esti acasa.

Control 24/7

Esti informat despre cine a intrat sau iesit din locuinta, chiar daca esti la birou, in miscare sau in vacanta.

Integrare Smart Home

Conecteaza Nuki la aste servicii Smart Home pentru a-ti face viata mai usoara

Ramai conectat

Nuki Bridge aduce cheia ta inteligenta online,

pentru a o putea controla de la distanta oricand, oriunde, cu aplicatia Nuki

Fii in control, oriunde te-ai afla …

Nuki Bridge asigura acces deplin catre usa casei tale, orinde ai fi. Vrei sa deschiz usa instalatorului? Sau vrei sa vezi daca au ajuns copiii acasa?

Design elegant, conectat in siguranta

Seteaza Nuki Bridge

din aplicatia Nuki App

Conecteaza-l via Bluetooth

cu Smart Lock si Wifi cu routerul casei

Buton de control

si afisaj de stare LED

Alimentare integrata

la surse de curent 230V

Distanta maxima

5m intre Nuki Smart Lock si Nuki Bridge

API http

pentru integrare cu sisteme Smart Home

Conexiunea ce deschide usa casei inteligente

Produsele curente si viitoare Nuki iti permit sa iti planifici ziua exact cum iti doresti.
Vrei sa stai in casa doar ca sa deschizi usa electricianului?
Trebuie sa deschizi usa asistentei medicale, atunci cand bunica ta are nevoie de ingrijire?
Incuietoarea ta nu mai are nevoie de prezenta ta fizica – tot ce are nevoie este Nuki.

Bucura-te de functionalitatea wireless cu Nuki Fob
Citeste

Intrebari frecvente

Cand ai nevoie de Nuki Bridge?

Nuki Bridge vă aduce online dispozitivele Nuki, cum ar fi Smart Lock sau Opener. Le puteți controla și gestiona de la distanță în orice moment cu ajutorul aplicației Nuki. Cu Nuki Bridge, puteți să blocați și să deblocați ușa în deplasare, să vizualizați jurnalul de activitate sau să atribuiți permisiuni de acces. Nuki Bridge permite, de asemenea, integrarea în diferite sisteme Smart Home.

Vă puteți accesa și gestiona dispozitivele de la distanță cu aplicația Nuki sau, dacă preferați, cu browserul dvs. prin Nuki Web (este necesară înregistrarea). Nuki Bridge oferă, de asemenea, dezvoltatorilor o bază pentru diverse conexiuni la casa inteligentă. Accesați Forumul pentru dezvoltatori (conexiune API)

Următoarele produse sunt compatibile cu Nuki Bridge:
Nuki Smart Lock 3.0 (Pro)
Nuki Opener
Nuki Smart Lock 2.0
Nuki Smart Lock 1.0
De obicei, nu aveți nevoie de un Nuki Bridge pentru Nuki Smart Lock 3.0 Pro. Funcția Wi-Fi este deja încorporată în produsele noastre Pro. Dacă totuși doriți să vă integrați Nuki Smart Lock 3.0 Pro în soluții Smart Home speciale, puteți, desigur, să îl conectați la Nuki Bridge.

Dacă nu intenționați să vă controlați dispozitivele Nuki de la distanță, nu aveți nevoie de un Bridge. În acest caz, veți opera Smart Lock-ul dvs. prin Bluetooth.

 

Care sunt cerintele pentru Nuki Bridge?

Pentru a vă conecta online dispozitivele Nuki (Smart Lock, Opener) și pentru a le controla de la distanță, aveți nevoie de Nuki Bridge. Trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe:

  • Nuki Bridge trebuie să fie conectat cât mai aproape posibil de dispozitivele dvs. Nuki. Este important să rețineți că, pentru a asigura o conexiune ideală între Bridge și Smart Lock sau Opener, trebuie folosită o priză din imediata apropiere (<5 m distanță). Iată cum îl configurați
  • Alegeți o priză în care Bridge-ul poate fi conectat permanent.
  • Aveți Wi-Fi cu semnal de 2,4 GHz (versiunea standard) în raza de acțiune a Bridge-ului.
  • Nuki Bridge poate fi utilizată cu aproape toate prizele convenționale (alimentare de la 110 la 240 volți).

Faceți clic pe următorul link (limba engleza) pentru a găsi mai multe informații despre alinierea ideală a Bridge-ului pentru a garanta o conexiune stabilă.

Pot conecta mai multe dispozitive la Nuki Bridge?

În general, mai multe dispozitive Nuki (Smart Lock, Opener) pot fi conectate în același timp la un Nuki Bridge. Cu toate acestea, este important ca fiecare dispozitiv să se afle în raza de acoperire Bluetooth (max. 5 metri) a Bridge-ului. Puteți găsi sfaturi pentru alinierea ideală a bridge-ului Nuki Bridge aici (limba engleza).

Pot sa gestionez dispozitivele Nuki de pe computer?

Dacă dispozitivele dvs. sunt conectate la un Bridge și, prin urmare, sunt online, le puteți gestiona și prin intermediul PC-ului. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să activați Nuki Web. Cu Nuki Web, puteți utiliza toate funcțiile oferite de aplicația Nuki prin intermediul unui browser. În plus, puteți utiliza Nuki Web pentru a vă integra foarte ușor dispozitivul de blocare inteligentă în mediul Smart Home existent.

Cat de sigure sunt datele mele?

Nu aveți nevoie de un cont de utilizator pentru a utiliza Nuki Smart Lock sau Opener, iar datele dvs. nu sunt stocate pe serverele noastre. Acest lucru este valabil atât pentru utilizarea Nuki în raza de acoperire Bluetooth, cât și prin Wi-Fi, dacă ați conectat dispozitivul Nuki la un Nuki Bridge. Ori de câte ori este posibil, datele dvs. vor fi procesate doar pe dispozitivele dvs. finale.

Bineînțeles, puteți utiliza și serviciul nostru cloud Nuki Web, care necesită o stocare în cache a datelor pe serverele noastre pentru procesare. Acest serviciu Nuki este opțional și sunteți liber să decideți dacă doriți să îl utilizați și pentru cât timp. Puteți găsi mai multe informații despre acest lucru aici (limba engleza).

Am nevoie de Nuki Bridge pentru a gestiona Apple Homekit?

Nu aveți neapărat nevoie de Nuki Bridge pentru a utiliza HomeKit; cu toate acestea, funcționalitățile aplicației Home sunt limitate în comparație cu cele ale aplicației Nuki și sunt disponibile mult mai puține funcții. În esență, depinde de preferintele personale. Dacă doriți să utilizați toate funcțiile Smart Lock, vă recomandăm să folosiți Nuki Bridge împreună cu HomeKit.

Puteți găsi câteva exemple de utilizare a acestuia aici:

Utilizarea funcțiilor aplicației Nuki
Dacă doriți să utilizați toate caracteristicile Smart Lock (cum ar fi gestionarea permisiunilor de acces), vă recomandăm să folosiți Nuki Bridge. Apoi, puteți utiliza pur și simplu aplicația Nuki pentru a avea la dispoziție toate funcțiile Smart Lock.

Utilizarea Bridge și HomeKit în același timp
Bineînțeles, le puteți utiliza pe amândouă în același timp. În acest fel, puteți accesa Smart Lock cu aplicația Nuki prin intermediul Bridge și puteți utiliza aplicația Home prin intermediul centrului de control aflat în raza de acoperire Bluetooth a Smart Lock-ului.

Controlul de la distanță al Smart Lock
Dacă doriți, de asemenea, să vă controlați Smart Lock în deplasare cu ajutorul HomeKit, aveți nevoie de un „înlocuitor Bridge” ca centru de control (cum ar fi un Apple HomePod, un iPad sau un Apple TV). Acesta trebuie să fie conectat la Smart Lock prin Bluetooth.

Puteți utiliza HomeKit pentru a bloca și debloca ușa de la distanță prin intermediul aplicației Home. Dacă aveți un buton sau o bară în exteriorul ușii, „deblocare” înseamnă întotdeauna automat „ușă deschisă” (mecanismul ușii este deblocat și se deschide).