Cilindru universal Nuki

Se potrivește la fiecare ușă

Cilindrul tau de închidere nu este compatibil cu Nuki Smart Lock? Atunci cilindrul universal Nuki este soluția ideală pentru tine.

Ușor de adaptat

Cilindrul universal Nuki este alcătuit din module individuale. Acest lucru îl face ușor de adaptat la diferite dimensiuni ale ușilor.

Foarte sigur

Nuki a dezvoltat acest cilindru de încuietoare modular în colaborare cu compania de top M&C. Profita de oportunitatea de a cumpăra un cilindru sigur, cu cea mai înaltă clasă de securitate SKG*** și certificare EN 1303.

Cilindrul ideal pentru Nuki Smart Lock

Cilindrul universal Nuki se potrivește cu marea majoritate a usilor și respectă cele mai înalte standarde de securitate.

Toată lumea poate deschide ușile într-un mod inteligent

Securitate garantata de M&C

Nuki a dezvoltat acest cilindru de încuietoare modular în colaborare cu compania de top M&C. Profita de oportunitatea de a cumpăra un cilindru sigur, cu cea mai înaltă clasă de securitate SKG*** și certificare EN 1303.

Cilindru universal Nuki

Functia de urgenta

Datorită funcției de urgență încorporate, ușa poate fi totusi incuiata/descuiata ,din exterior, cu cheia după ce Nuki Smart Lock a fost instalat pe ușă in interior.

Card de securitate

Cardul de securitate Nuki protejează împotriva copierii neautorizate a cheii. Cheile suplimentare pot fi comandate numai cu ajutorul cardului de securitate anexat.

Cea mai bună calitate

Cilindrul Nuki a fost construit în conformitate cu clasa de securitate SKG***. Aceasta garantează protecție antiefractie, protecție la socuri și protecție la forare si extragere pentru ușile exterioare.

Cum schimb cilindrul usii mele?

Iti poti schimba singur cilindrul incuietorii. În acest videoclip, vezi cum poti instala unul nou:

Inca nu esti convins de utilitatea produselor Nuki?
Vezi cum functioneaza

Intrebari frecvente

Cat de sigur este Cilindrul universal Nuki

Cilindrul universal Nuki oferă protecție maximă.

Cilindrul universal Nuki corespunde celei mai înalte clase de securitate posibile SKG***. În plus, acesta are caracteristici antiefracție și antișocuri. Oferă, de asemenea, protecție împotriva forării și extragerii. Cu alte cuvinte, Cilindrul Universal Nuki oferă protecție maximă împotriva efracției și manipulării.

Datorită funcției de urgență încorporate, ușa poate fi încuiată în continuare din exterior cu cheia după ce Nuki Smart Lock a fost instalat pe ușă din interior.

Ce dimensiuni ale cilindrului sunt posibile?

Cilindrul universal Nuki este conceput ca o soluție modulară.

Dezvoltat ca o soluție modulară, cilindrul universal Nuki este ușor și simplu de lungit sau scurtat la dimensiunea potrivită. Acest lucru înseamnă că există 33 de dimensiuni posibile ale cilindrului, ceea ce face ca Cilindrul Universal Nuki să fie compatibil cu aproape toate ușile din Europa.

Cilindrul universal Nuki vă oferă trei dimensiuni externe și unsprezece dimensiuni interne. Puteți găsi toate dimensiunile posibile aici: https://support.nuki.io/hc/en-us/articles/4481384026129

Cum comand chei suplimentare sau cilindrii cu chei identice?

Chei suplimentare pot fi comandate cu ajutorul cardului de securitate Nuki anexat.

La livrare sunt incluse 5 chei. Chei suplimentare pot fi comandate cu ajutorul cardului de securitate Nuki anexat. Codul unic de pe cardul de securitate împiedică copierea neautorizată a cheilor.

Vizitați https://nuki.m-c.eu/ pentru a comanda chei suplimentare sau cilindri cu chei identice.

Notă: Veți avea nevoie de cardul de securitate pentru a comanda chei suplimentare sau cilindri cu chei identice.

Este cilindrul universal Nuki reversibil?

Cilindrul universal Nuki cu chei reversibile este extrem de ușor de utilizat.

Nu contează cum este introdusă cheia. Cheile pentru cilindrul universal Nuki sunt chei reversibile și, prin urmare, sunt foarte confortabile de utilizat. Canalul de chei al cilindrului universal Nuki este aliniat orizontal.

Pe partea interioară a ușii nu este nevoie de nicio cheie. Veți primi cilindrul dumneavoastră cu un adaptor de buton asortat. Adaptorul pentru buton este perfect adaptat la încuietoarea dvs. inteligentă Nuki Smart Lock.

Cu ce model de Smart Lock este compatibil cilindrul universal Nuki?

Cilindrul universal Nuki este compatibil cu Nuki Smart Lock 2.0, 3.0 si 4.0.

Cilindrul universal Nuki este compatibil cu fiecare Nuki Smart Lock Nuki de generația a 2-a, a 3-a si a 4-a. Cu Cilindrul Universal Nuki nu ai nevoie de cheie în interiorul ușii. Veți primi cilindrul împreună cu un adaptor de buton asortat. Adaptorul pentru buton este adaptat în mod ideal la condițiile de utilizare ale încuietoarei dvs. Nuki Smart Lock.

Dispozitivele de primă generație nu acceptă încă cilindri cu buton. Astfel, cilindrul universal Nuki este compatibil cu fiecare Nuki Smart Lock 2.0, 3.0 si 4.0.