Fii fără griji cand esti plecat de acasa

cu senzorul de ușă Nuki

Ușa e închisă? Cu siguranță!

Cu ajutorul senzorului de ușă, Nuki Smart Lock 3.0 vă arată dacă ușa dumneavoastra este deschisă sau închisă în siguranță.

Rămâi informat

Senzorul de ușă Nuki vă oferă liniște sufletească în timp ce vă aflați afară. Aveți întotdeauna o imagine de ansamblu clară cu ajutorul aplicației Nuki.

O casa sigura

Combinarea senzorului de ușă Nuki cu încuietoarea electronică pentru ușă face ca locuința dumneavoastră să fie și mai sigură.

Plecați de acasă fara griji

Nuki Door Sensor

Cu noul senzor de ușă și aplicația Nuki, puteți urmări în permanență ușa din față. Astfel, veți avea întotdeauna siguranța că ușa dvs. este închisă și blocată în siguranță – chiar și de la distanță.

Specificatii Nuki Door Sensor

Alerte pentru ușă deschisă

Primiți o notificare dacă ușa dvs. este deschisă mai mult decât de obicei sau dacă senzorul de ușă detectează o mișcare la ușă.

Incuiere automată

Nuki vă blochează automat ușa cu Auto Lock imediat ce părăsiți locuința. Senzorul de ușă detectează atunci când închideți ușa.

Securitate maxima

Cu sistemul integrat de detectare a manipulării, senzorul de ușă Nuki oferă securitate maximă pentru casa dvs. inteligentă.

Consum redus al bateriei

Senzorul de ușă și încuietoarea inteligentă sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic: Senzorul de ușă Nuki are o durată de viață a bateriei de 2 ani.

Iată cum funcționează senzorul de ușă Nuki

1. Instalați senzorul de ușă Nuki
Senzorul de ușă Nuki este format dintr-un senzor și un magnet. Senzorul este lipit de cadrul ușii. Magnetul este atașat la ușă.

2. Configurați-l cu ajutorul aplicației Nuki
Senzorul este foarte ușor de configurat cu ajutorul ghidului pas cu pas al aplicației Nuki.

3. Conectare prin Bluetooth
Senzorul de ușă Nuki se va conecta apoi la Smart Lock 3.0 prin Bluetooth.

4. Vizualizați starea ușii în aplicație
Veți vedea apoi starea ușii (închisă sau deschisă) în aplicația Nuki, pe lângă starea cilindrului de închidere (incuiat sau descuiat).

5. Întotdeauna la curent – alerte pentru ușile deschise
Puteți alege să fiți notificat atunci când

1 – ușa a fost deschisă pentru o perioadă de timp
2 – ușa încuiată este deschisă sau
3 – ușa este blocată în timp ce este deschisă.

Inca nu esti convins de utilitatea produselor Nuki?
Vezi cum functioneaza

Intrebari frecvente

Pot folosi senzorul de ușă Nuki cu Nuki Smart Lock 1.0 sau 2.0?

Pentru a utiliza toate avantajele senzorului de ușă, aveți nevoie de Nuki Smart Lock 3.0 sau Nuki Smart Lock 3.0 Pro. Senzorul de ușă Nuki este disponibil separat. Deoarece senzorul de ușă Nuki comunică cu Nuki Smart Lock prin Bluetooth, în prezent nu este posibilă utilizarea senzorului de ușă cu versiunile mai vechi ale Smart Lock.

Cum îl instalez și cum îl configurez?

Senzorul de ușă Nuki este format dintr-un magnet și un senzor magnetic. Acest senzor face posibilă detectarea fiabilă a stării ușii (deschisă/închisă). Senzorul magnetic este fixat pe cadrul ușii, pe partea interioară a ușii dvs. de la intrare. Magnetul este atașat la ușă. Configurarea (activare/calibrare) se realizează prin intermediul aplicației Nuki. Urmați pur și simplu instrucțiunile.

De asemenea, puteți vizualiza starea senzorului de ușă prin Nuki Web. Cu toate acestea, senzorul de ușă poate fi configurat numai prin intermediul aplicației Nuki, deoarece trebuie să vă aflați în raza de acoperire Bluetooth a Smart Lock 3.0.

Cum este afișată starea senzorului de ușă în aplicația Nuki?

În plus față de ecranele obișnuite pentru „deblocat” sau „blocat”, starea „ușă deschisă” este acum afișată și cu o pictogramă dedicată în aplicația Nuki. De îndată ce ați activat senzorul pentru Smart Lock 3.0, va fi afișată și starea ușii (deschisă, închisă sau cu senzor de ușă defect). Puteți găsi mai multe informații aici (limba engleza).

Care sunt avantajele noului senzor de ușă Nuki?

Noul senzor de ușă Nuki prezintă câteva îmbunătățiri majore față de predecesorul său. Noua tehnologie asigură un nivel ridicat de fiabilitate cu un consum minim de baterii. Senzorul de ușă Nuki are opțiuni de instalare flexibile și este susținut de aplicația Nuki. Senzorul de ușă este disponibil în culoarea albă, ceea ce înseamnă că poate fi atașat discret la cadrul ușii dvs.

Senzorul de ușă Nuki oferă, de asemenea, detectarea manipulării prin intermediul senzorului său de manipulare. Acest lucru înseamnă că știți dacă senzorul a fost manipulat de către terți. De îndată ce senzorul de ușă Nuki nu mai este atașat la ușă, acest lucru este înregistrat de sistemul de detectare a manipulării și comunicat către încuietoarea dvs. inteligentă. Desigur, veți primi o notificare dacă senzorul de ușă a fost îndepărtat.