Nuki Keypad

Siguranta si confort

Accesul format din 6 cifre si comunicatia encriptata garanteaza cel mai inalt nivel de securitate.

De partea ta

Ti-ai uitat telefonul sau a murit bateria? Nicio problema, Nuki Keypad este tot timpul la usa ta.

Simplu pentru toata lumea

Nuki Keypad este pentru persoanele care nu detin un smartphone sau daca bateria s-a descarcat.

Accesoriul perfect

Nuki Keypad este accesoriul perfect pentru incuietoarea Nuki Smartlock. Nu ai nevoie de nimic altceva decat de codul tau personal de 6 cifre.

Un partener ideal

Chiar daca esti afara conectat cu natura in loc de Facebook, sau daca iti opresti telefonul din cand in cand, Nuki Keypad nu te va deranja din activitatea ta importanta – doar iti va da descuia discret usa cu ajutorul codului de acces compus din 6 cifre.

Nuki Keypad

Montaj facil

Nuki Keypad se monteaza in fata usii, la exterior, prin lipire sau fixare cu suruburi. Instalarea poate fi facuta de oricine in doar cateva minute fara conectare la fire sau cabluri.

Upgrade inteligent

Nuki keypad poate fi folosit impreuna cu orice Nuki Smart Lock. Managementul codurilor de acces se face din aplicatia mobila chiar si de la distanta.

Coduri de acces individuale

Fiecare tastatura Nuki poate stoca pana la 99 de coduri diferite si le poti aloca oricui doresti. Prin intermediul Jurnalului de activitati poti vedea cine a intrat in casa.

Design elegant

Ca si intraga gama de produse Nuki, tastatura a fost realizata de EOOS. Numerele sunt luminate pentru a putea fi folosite cu usurinta in intuneric.

Inca nu esti convins de utilitatea produselor Nuki?
Vezi cum functioneaza