Nuki Keypad

Siguranta si confort

Accesul format din 6 cifre si comunicatia encriptata garanteaza cel mai inalt nivel de securitate.

De partea ta

Ti-ai uitat telefonul sau a murit bateria? Nicio problema, Nuki Keypad este tot timpul la usa ta.

Simplu pentru toata lumea

Nuki Keypad este pentru persoanele care nu detin un smartphone sau daca bateria s-a descarcat.

Accesoriul perfect

Nuki Keypad este accesoriul perfect pentru incuietoarea Nuki Smartlock. Nu ai nevoie de nimic altceva decat de codul tau personal de 6 cifre.

Un partener ideal

Chiar daca esti afara conectat cu natura in loc de Facebook, sau daca iti opresti telefonul din cand in cand, Nuki Keypad nu te va deranja din activitatea ta importanta – doar iti va descuia discret usa cu ajutorul codului de acces compus din 6 cifre.

Nuki Keypad

Montaj facil

Nuki Keypad se monteaza in fata usii, la exterior, prin lipire sau fixare cu suruburi. Instalarea poate fi facuta de oricine in doar cateva minute fara conectare la fire sau cabluri.

Upgrade inteligent

Nuki keypad poate fi folosit impreuna cu orice Nuki Smart Lock. Managementul codurilor de acces se face din aplicatia mobila chiar si de la distanta.

Coduri de acces individuale

Fiecare tastatura Nuki poate stoca pana la 99 de coduri diferite si le poti aloca oricui doresti. Prin intermediul Jurnalului de activitati poti vedea cine a intrat in casa.

Design elegant

Ca si intraga gama de produse Nuki, tastatura a fost realizata de EOOS. Numerele sunt luminate pentru a putea fi folosite cu usurinta in intuneric.

Inca nu esti convins de utilitatea produselor Nuki?
Vezi cum functioneaza

Intrebari frecvente

Cum instalez Nuki Keypad?

Tastatura este montată pe partea exterioară a ușii de la intrare prin lipirea ei de cadrul ușii sau prin înșurubarea ei pe partea din față a casei. Accesoriile de montare necesare (benzi adezive, șuruburi și dibluri) sunt incluse în pachet. Tastatura Nuki Keypad este alimentată cu baterii și conține două celule cu buton – nu există fire sau cabluri de conectat.

Am nevoie de Nuki Bridge pentru a putea folosi tastatura Nuki?

Nu. Pentru a utiliza tastatura nu este nevoie de Nuki Bridge și de acces la internet. Pentru a utiliza tastatura, tot ce aveți nevoie este Nuki Smart Lock. Cu toate acestea, vă recomandăm să achiziționați Nuki Bridge, astfel încât să puteți accesa de la distanță Smart Lock și să atribuiți în mod convenabil codurile de acces de la distanță.

Este compatibila tastatura Nuki Keypad cu orice Smart Lock?

Da, tastatura Nuki a fost proiectată pentru a fi compatibilă cu întreaga gamă de produse Nuki. Puteți utiliza tastatura cu Smart Lock. Cele două dispozitive comunică între ele prin Bluetooth, motiv pentru care tastatura poate fi utilizată și offline (fără conexiune la internet și Nuki Bridge).

Cum sunt protejat impotriva furtului tastaturii Nuki?

Deoarece tastatura Nuki este montată pe partea exterioară a ușii de la intrare, este vizibilă pentru cei de afară. În cazul în care tastatura dvs. Nuki Keypad este furată, vă oferim o garanție de înlocuire în caz de furt. Trebuie doar să ne trimiteți o copie a raportului de pierdere (emis de poliție) și dovada de proprietate (factura originală) a tastaturii dvs. După ce vom primi documentele, vă vom trimite gratuit un produs de înlocuire.